Τηλ. 0049 151 7197 0605 - Κιν. 69 7274 6677

Όροι Χρήσης & ΑσφάλειαςΚαλώς ήλθατε στις ιστοσελίδες του ηλεκτρινικού καταστήματος greco-art.gr   Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους.

Προσωπικά Δεδομένα


Όλες οι πληροφορίες, και τα προσωπικά σας δεδομένα  (φύλο, επώνυμο και όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, αριθμό φαξ, τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού, αριθμός πιστωτικής κάρτας) είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την διευκόλυνση των συναλλαγών σας εντός της σελίδας.

Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών διασφαλίζονται ως απόρρητες .

Το κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να αλλάζει και να τροποποιεί τα προσωπικά του στοιχεία όποτε εκείνο θέλει.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται από την Greco-art.gr  βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97).

Εγγραφή

Για να ολοκληρώσετε μία αγορά εντός του ισότοπου θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή, χρησιμοποιώντας τα πραγματικά σας στοιχεία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να δηλώσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ταχυδρομείου (email) το όνομα χρήστη (username) που θα χρησιμοποιήσετε εντός της σελίδα και ένα προσωπικό κωδικό (password) της αρεσκείας σας Προτείνετε να κρατήσετε μυστικό τον κωδικό σας από τρίτα άτομα. Ο κωδικός ασφαλείας μπορεί να αλλάξει όσες φορές θέλετε ενώ το όνομα χρήστης είναι μόνιμο.   

COOKIES
Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και εμείς χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες


Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας  επικοινωνώντας μαζί μας τηλ.6972746677  .

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος  επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους

Αναγνώριση Πελάτη:


  • Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε.
  • Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα.
  • Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το κατάστημα μας  δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια


Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password):

  • Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας σας  δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.
  • Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη.
  • Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
  • Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.Επισκέπτες: 2522932